lenen

Wie gek is van schrijven , zal een gepersonaliseerd geschenk zeker waarderen. Je eigen schrijfinstrument krijgt meteen een heel persoonlijk tintje. Bij Parker pen bestellen bij pengraveren.nl graveren we alle pennen: balpennen, vulpennen, vulpotloden naar uw wensen. Selecteer eenvoudig de gewenste pennenset en configureer de gewenste naam of bedrijf met keuze uit enkele lettertypes en inktkleuren. Door het ongecompliceerde gebruik is een luxe pennensets met naam een prachtig cadeau voor familie, vrienden of collega’s – ook als je niet veel weet over het schrijfgedrag van de ontvanger. Een fijne balpen met een individuele gravure is ook een heel persoonlijk cadeau dat elke dag kan worden gebruikt en is een zeker een stijlvol accessoire.

Hoogwaardig schrijf comfort

De balpen is momenteel het meest gebruikte schrijfinstrument. Het is robuust, ongecompliceerd, veegvast en morst niet. Let wel, we hebben het wel over de duurzame labels zoals Parker, Bic, Lamy… Velen zweren dan ook bij hun vast merk en kunnen bijvoorbeeld niet meer zonder hun Waterman schrijfcomfort.

Het balpen systeem is gebaseerd op een schrijfpunt met een ingebouwde bal die de inkt op het papier overbrengt. De balpen glijdt snel over het papier en de hoek van de schrijfpunt heeft ten opzichte van het papier geen invloed op het schrijf resultaat.

Balpennen genieten ook de voorkeur omdat de inktpasta lang meegaat en niet uitdroogt zonder gebruik.

Lamy balpen webshop

Balpennen zijn er in tal van designs, verschillende materialen, vormen en maten en te koop bij de Lamy balpen webshop. In onze webshop koopt u schrijfgerief van populaire merken zoals Lamy, Caran d’Ache, Waterman en Faber-Castell…

Het Duitse merk Lamy bijvoorbeeld, ontwerpt duurzame en stijlvolle balpennen, ze worden als zeer aangenaam omschreven met een snel drogende inkt zodat er niets vlekt. Prijzen worden bepaald door de gebruikte materialen en zijn design.

Lamy is ook marktleider als aanbieder van schrijfgerief voor kinderen. Vooral wie linkshandig is, kan zijn speciale balpen uitkiezen. Zo leert ieder kind vlot schrijven ook al ligt de pengreep in de linkerhand