Snackmobiel.nl

Wij hebben Snackmobiel.nl geboekt op onze bruiloft. We waren namelijk op zoek naar een unieke manier om gasten later op de avond nog een warme snack aan te bieden. Toen moest ik opeens terugdenken aan een bruiloft van een vriendin, een aantal jaren geleden. Daar stond een leuke mobiele frietkraam op het terrein en dat wilde ik ook erg graag. Ik heb haar toen gevraagd naar de naam van het bedrijf en kwam terecht op Snackmobiel.nl

Snackmobiel.nlSnackmobiel.nl denkt met je mee

Al snel heb ik gebeld en de afspraak voor mijn bruiloft bevestigd. Ik kon niet wachten op de grote dag en had eigenlijk al direct veel vertrouwen in Snackmobiel.nl. Dit kwam met name door de leuke foto’s die op de website staan en het feit dat er met mij werd meegedacht. Zo kon ik kiezen voor een uitgebreid menu dat geschikt was voor een groot aantal gasten. Ik ging er dan ook vanuit dat ik hier verder geen omkijken meer naar had.

Fantastisch voor jong én oud

Gelukkig kwam de frietwagen aanrijden op het juiste tijdstip. Nu hadden onze gasten nog de nodige tijd om een aantal snacks op hun gemak op te eten. De kar werd neergezet op het terrein en al snel konden onze gasten hun eerste warme frietje komen halen. Ik zag iedereen zichtbaar smullen en vooral mijn kleine nichtjes en neefjes konden hun geluk niet op. Zij konden natuurlijk onbeperkt warme snacks en frietjes halen en dat vonden zij fantastisch. Maar al met al kan ik zeggen dat dit een uniek en leuk idee is voor zowel jong als oud. Ik kan me dan ook voorstellen dat de snackwagen een uniek idee is voor scholen, verenigingen en bedrijven. Je betaalt altijd een vaste prijs per persoon en wij wisten dan ook precies van tevoren hoeveel geld wij kwijt waren. Wel zo handig wanneer je een bruiloft organiseert en rekening moet houden met een budget.

Snackmobiel.nlIk zou Snackmobiel.nl dus van harte aanraden voor ieder feestje, ongeacht het aantal personen. Er is namelijk altijd wel een geschikt menu. En natuurlijk komt de frietwagen altijd bij jou op locatie, eigenlijk is het dus een soort mobiele snackbar!