Holika Holika is in Korea één van de meest populaire merken op het gebied van huidverzorging. In 2010 is het merk op de markt gebracht en het is nu verkrijgbaar is diverse landen wereldwijd. Holika Holika heeft een uitgebreid assortiment aan gezichtsverzorgingsproducten en heeft meerdere lijnen die speciaal ontwikkeld zijn voor een bepaald huidtype of voor een bepaalde probleemhuid.

Het doel van Holika Holika is de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw benadrukken. Maar het merk weet dit op een bijzondere manier te doen. Ieder product heeft een unieke, vrolijke en hippe verpakking, waardoor het shoppen altijd een feest is! Holika Holika dankt haar populariteit aan haar jonge uitstraling én de geweldige werking die de producten weten te bieden. Bij Beautyfashionshop is een breed assortiment aan Holika Holika producten te vinden. Een paar producten zijn het waard om even in de spotlights te zetten.

De Holika Holika Jeju Aloe Face and Bodycare Set bestaat uit drie verzorgingsproducten die een hoge dosis aan aloë vera bevatten. Aloë vera heeft veel goede eigenschappen: zo hydrateert het de huid intensief, reinigt het de huid op een milde wijze, worden irritaties gekalmeerd en is het geschikt voor alle huidtypen. In de set vindt je een Soothing Gel met maar liefst 99% aloë vera, een Shower Gel met 92% aloë vera en een fijne Aloe Cleansing Foam. Koop deze set als cadeau of probeer zelf wat de geweldige werking van aloë vera voor jouw huid kan betekenen.

De Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel is hét voorbeeld van een vrolijke verpakking. De verpakking van deze scrub is namelijk in de vorm van een hardgekookt ei. Het product is ontwikkeld voor de gecombineerde tot vette huid die snel last heeft van acne, mee-eters en puistjes. De gel bevat scrub zodat de huid gereinigd wordt en een matte finish krijgt. Door extract van eigeel wordt de huid steviger, worden rimpels verminderd en zal de huid een jonge uitstraling krijgen.

Tot slot verdienen de Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet maskertjes een plekje in de spotlights. Deze maskers worden aangeboden in de vorm van een kat, panda, zeehond en mopshond. Ze weten je huid net zo zacht te maken als die van een baby. Ieder masker heeft haar eigen eigenschappen en is in staat om de huid te laten stralen.

Je vindt deze en andere geweldige producten van Holika Holika bij Beautyfashionshop. Hier shop je altijd voor een voordelige prijs en geniet je van een snelle levering. Ook onze klantenservice is van hoogwaardige kwaliteit. Bij vragen kan je altijd contact opnemen met onze specialisten.