ponton boot

Een ponton boot is als het ware een soort, drijvend terras, die je bij jouw woonboot kan aanleggen. Hierdoor kan je extra ruimte creëren en hier een soort terras van maken. Niet alleen hiervoor worden deze modellen gebruikt. Er zijn nog diverse andere voorbeelden te verzinnen waar deze drijvende oppervlaktes gebruikt kan worden.

Een ander voorbeeld, waar deze drijvende terrassen zeker gebruikt gaan worden, is in Amsterdam. De meeste woonboot bewoners hebben hierdoor een groter terras waar zij heerlijk op kunnen zitten.

Een ponton boot kopen bij Just Marine

Wil jij meer te weten te komen over de aanschaf van zo een bootje, neem dan contact op met Just Marine. Deze watersportspecialist kan je goed adviseren wanneer je van plan bent om een bootje of een ponton aan te schaffen.

Niet alleen voor de aanschaf van een boot ben je hier aan het juiste adres. Ook een reparatie aan een buitenboord motor valt onder de opties. Ben jij wel van plan om te gaan varen, maar je hebt even niet de middelen om zelf een sloep aan te schaffen, of je wilt gewoon een dagje erop uit, huur dan een bootje. Ook dat is bij Just Marine mogelijk. Het huren van een mooie sloep, met een trailer. Hiermee kan je zelf naar een mooie plaats rijden waar jij kan gaan varen.