Roken
E sigaret

Laat je traditionele sigaret liggen en stap over naar de moderne e sigaret! De populariteit van deze sigaretten heeft in de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Dit is niet voor niets! Een moderne sigaret is niet alleen beter voor jezelf, ook anderen hebben baat bij het gebruik van deze sigaret in plaats van de traditionele variant. Waar een traditionele sigaret vaak een stinkende damp met zich meebrengt, geldt dat in veel mindere mate voor de elektrische sigaret. Niet alleen de geur van deze damp is echter een reden om over te stappen. Wist je bijvoorbeeld dat de damp van een elektrische sigaret veel minder schadelijk is, dan die van een traditionele sigaret? Bij een traditionele sigaret hebben ook mensen in je omgeving te lijden onder deze rook. Dit geldt in een veel mindere mate voor de damp van een elektrische variant.

E sigaret biedt verschillende voordelen aan rokers

E vapor

Reeds werden een aantal voordelen van de e sigaret beschreven. Dit zijn echter nog maar een paar, van de vele voordelen die deze moderne sigaretten rokers bieden. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit dat er veel minder schadelijke en kankerverwekkende stoffen in deze moderne sigaretten zitten. De kans op kanker, hart- en vaatziekten en soortgelijke aandoeningen wordt hierdoor aanzienlijk kleiner. Ook niet onbelangrijk is het feit dat een moderne sigaret goedkoper kan zijn, als je een navulbaar model aanschaft. Je hoeft zo alleen het middeltje voor in de sigaret te kopen, waarmee je veel geld kunt besparen. De smaken worden daarbij in tal van verschillende soorten aangeboden.

Zelf een moderne sigaret kopen op internet

In mindere mate is ook de mogelijkheid om je sigaret online te kopen een voordeel. Je hoeft zo niet meer naar een winkel en hebt daarbij een veel ruimere keuze. Zoals reeds beschreven werd, worden er verschillende smaken voor je elektrische sigaret aangeboden. Het is verstandig om te variƫren in de smaakjes die je gebruikt.