Onze telefoons zijn toch wel een beetje deel van ons geworden. Wie ken je nu nog, die helemaal zonder telefoon leeft? Hetgeen zo fijn kan zijn aan smartphones echter (behalve dat we letterlijk het hele internet in onze achterzak meedragen) is dat we ze helemaal kunnen aanpassen naar wie wij zijn. Door middel van telefoonhoesjes kunnen we, net zoals bij onze kleren, accessoires en make-up. Maar hoe vind je nu je perfecte iPhone 13 pro max hoesje?

Handig, joh!

Telefoonhoesjes zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens handig. Er bestaan hoesjes met een flap waarin je pasjes kan opbergen, of een handig vakje voor de foto van een dierbare, of de ticket van die ene voorstelling die je nog steeds bewaart. Er zijn ook telefoonhoesjes die van hard plastic gemaakt zijn zodat je telefoon beschermt is tegen de meeste valschade (dat is de voornaamste reden waarom de meeste mensen een hoesje kopen; we laten toch regelmatig onze dierbare telefoons vallen) en hoesjes met ingebouwde handvaatjes, zodat je de perfecte selfie kan maken of je telefoon comfortabel neer kan zetten om een filmpje te kijken.

Een hoesje als accessoire

Bij het uitzoeken van een telefoonhoesje, qua stijl that is, is het natuurlijk belangrijk dat je nagaat wat jouw stijl eigenlijk omvat. Ben je iemand die van glitter houdt en felle kleuren? Is alles bij jou zwart, met hier en daar een regenboogaccent? Ben je fan van stripboeken en wil je een hoesje waar Clark Kent van een telefooncel in zou rennen? Denk goed na wat je met de rest van je look doet; zie je telefoonhoesje niet alleen als bescherming voor je smartphone of een handige plek om je pasjes te bewaren, maar ook als een accessoire. Het is ook iets wat je uitstraling bevestigt en, hopelijk, verbetert. Bedenk dus wat je met je telefoonhoesje wilt zeggen, if anything.

Telefoonhoesjes als accessoires, zowel qua handigheidjes als qua stijl. Wat een wereld leven we toch in. Maar, dus, schenk wat aandacht aan de verpakking van je smartphone. Iets wat je zoveel gebruikt verdient ook wat aandacht, en je hebt je telefoon ook liever bij je als hij er mooi uit ziet en ook nog eens beschermt is. Een win-win, situatie, dus. En; als je je perfecte hoesje nergens kan vinden, is er altijd nog de optie om er eentje zelf te ontwerpen. Kan je ook nog eens je creatieve spieren gebruiken!