Als ik in de ochtend onder de dekens vandaan kruip, dan is het vaak zo koud dat ik met deken en al opsta. Op het moment dat ik mijn voeten op de koude vloer zet dan ben ik alweer chagrijnig door de kou. Het werd eens tijd dat ik goede pantoffels ging halen.

Warm en zacht

Ik kan me herinneren dat ik in een schoenen winkel bij mij in de stad van die Warmbat pantoffels had gezien. Omdat het buiten alweer aan het regenen was besloot ik mijn zoektocht naar de Warmbat pantoffels maar via het internet te doen. Ik ben op de Van Bommel site terecht gekomen en ze hadden meer dan genoeg keuze. warmbat-ls-flurry-thumb-09-v2

Gelukkig was het nog vroeg in de middag, dus als ik ze vandaag zou bestellen dan zouden ze morgen al binnen zijn! Ik heb een heel standaard model uitgekozen maar deze zag er wel lekker warm en zacht uit. Ik heb heel eenvoudig met internet bankieren betaald en ik heb toen ook een track and trace ontvangen.

Helaas moest ik de volgende ochtend helaas nog even op de koude vloer staan maar dat was wel omdat de bel ging, het was de postbode met mijn nieuwe pantoffels!