Lekker eten in Nijmegen

lekker eten in NijmegenVoor lekker eten in Nijmegen moet jij echt eens een bezoekje brengen aan Le Steak. Hier ben ik zelf enorm enthousiast over en ik kan het jou dan ook zeker aanraden om hier eens een bezoekje aan te brengen. De eerste keer dat ik hier kwam was tijdens de eerste date die ik had met mijn vriend. Wij kennen elkaar via een gemeenschappelijke vriend en hij had mij op een verjaardag mee gevraagd. Het was voor mij een raadsel waar we heen gingen, want hij wilde dat het een verrassing voor mij was. De hele dag heb ik geprobeerd om het te raden, maar hij wilde niks loslaten.

Onwijs lekker eten in Nijmegen

lekker eten in Nijmegen

Uiteindelijk liet hij toch los dat wij lekker gingen eten in Nijmegen. Dat vond ik zelf heel erg leuk, dus ik had me mooi aangekleed voor als hij mij kwam ophalen. Eenmaal aangekomen bij het restaurant had ik direct een goede indruk van deze plek. De sfeer die er hing was heel erg gezellig en dat is een van de belangrijkste dingen vind ik zelf. Daarnaast is een goede service natuurlijk ook fijn en daar ontbrak het hier ook zeker niet aan. Onze drankjes en het eten werden snel geserveerd en wij kwamen niks tekort.

Een hele goede uitkomst

Inmiddels ga ik hier met mijn vriend regelmatig lekker eten in Nijmegen. Naast dat wij het heel erg lekker vinden wat er hier geserveerd wordt, heeft deze plek voor ons natuurlijk ook een leuke herinnering. Over een tijdje gaan wij trouwen en ik heb al besloten dat ik dan ook graag hier wil gaan eten met mijn ouders om dat te vieren. Mocht jij benieuwd zijn naar alle gerechten en dranken die hier worden geserveerd, dan moet je echt een kijkje nemen op de website van Le Steak.