Nathan wint

Wil jij graag een ps4 pro winnen? Ben jij misschien toe aan een nieuwe playstation alleen heb jij niet genoeg geld om deze aan te schaffen? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de website: gamevideos.nl. Hier heb je kans om een playstation 4 pro te winnen. Op deze website kan je onder andere veel verschillende game video’s bekijken. Game Video’s zijn tegenwoordig helemaal in en worden dagelijks duizenden keren bekeken. Veel bekende games die dagelijks worden gespeeld door mensen zijn bijvoorbeeld: Fortnite, Call Of Duty en League of Legends. Deze games zijn te spelen op computer, playstation of XBOX. Ook kun je deze games op de Wii spelen. Voor meer informatie en deelname aan deze give away kan je natuurlijk op de website kijken. Het is het zeker waard.

Ivo wint

Hoe kan je een ps4 pro winnen op gamevideos.nl?

Hoe kan je nou een ps4 pro gratis winnen op deze website? Er zijn stappen die gevolgd moeten worden bij deelname aan deze competitie. De stappen die gedaan moeten worden om gekozen te worden zijn onder andere:

  • Log in op social media (instagram, twitter, Twitch, Facebook en Youtube)
  • Hierna moet je naar de post gaan die staat aangegeven op de website.
  • Je moet de instagram volgen van gamevideos.nl en de post van het account op je eigen instagram plaatsen met hun getagd als @gamevideos.nl. Hierbij moet je ook de #gamevideosnl neerzetten bij de post. 

Elke donderdag wordt donderdag wordt er een winnaar bekend gemaakt.