Veiligheid

Minder agressie op de werkvloer kan een hoop stress voorkomen. Maar hoe pak je dit aan? Soms doet zich een situatie voor waardoor de spanningen flink kunnen oplopen. Hierdoor handel je misschien verkeerd waardoor er bijvoorbeeld een ruzie alleen maar wordt verergert. Met name in een winkel kan er een uit de hand gelopen discussie ontstaan. Maar ook als je bijvoorbeeld werkt in de beveiliging. Daarom is de juiste training om voor minder agressie te kunnen zorgen bij een conflict erg belangrijk. Hierdoor voorkom je dat er achteraf spijt komt door een verkeerde handeling of actie wat nog duur kan komen te staan.

Minder agressie op de werkvloer

Minder agressie voorkomt erger

Met minder agressie voorkom je erger. Het is leerzaam om hier de juiste training in te krijgen. Weten om in bepaalde lastige situaties naar juistheid om te gaan met iemand kan een hoop ellende schelen. Zeker wanneer je met ontevreden mensen te maken kunt krijgen, kan dit zelfs noodzakelijke zijn. Zorg er daarom voor dat jouw personeel op professionele wijze om kan gaan met bepaalde emoties. 

Per branche kan G4S een goede opleiding op maat aanbieden. Hierdoor kan er namelijk precies worden afgestemd wat belangrijk is voor jouw onderneming. Tevens ben je hier ook aan het juiste adres voor bedrijfshulpverlening. Ook dit kan per branche worden afgestemd. Want als ondernemer ben je immers verantwoordelijk voor het personeel. Iedereen wil immers werken in een veilige omgeving. De trainingen brengen hier een toegevoegde waarde in mee. Mocht er een ruzie komen, of gebeurd er een ongeval? Dan moeten de mensen naar juistheid kunnen handelen om erger te voorkomen. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website. Ontdek de vele mogelijkheden die hier worden aangeboden. Er zijn diverse locaties waar een training kan worden gehouden. Het is ook mogelijk om dit bij jou op locatie te laten uitvoeren.

Training