Elektrische bakfiets kopen

Wil je altijd met een bakfiets de weg op kunnen ook als het waait of minder weer is? Dan is een elektrische bakfiets kopen geschikt voor jou, de sterke accu zorgt ervoor dat je ieder moment de weg op kunt. Wind of geen wind met veel gemak door de trapondersteuning fiets je met een volle bak overal naartoe. De accessoires in de webshop van dolly-bakfiets.nl maken het mogelijk dat je door alle weersomstandigheden kunt fietsen. Ook andere accessoires zijn in de webshop verkrijgbaar om nog comfortabeler de weg op te gaan.

Lange ritten of een korte rit naar de supermarkt op de hoek om je boodschappen te halen, met een elektrische bakfiets kopen is alles binnen handbereik. Waar je ook naartoe gaat de trapondersteuning geeft je precies de ondersteuning die je nodig hebt wanneer het wat minder weer is, of je hebt even geen zin om te trappen. Ook de elektrische variant heeft dezelfde voordelen als een bakfiets waarbij je normaal moet trappen. Natuurlijk helpt de lichtgewicht bak ook mee voor het totale gewicht van de bakfiets. 

Elektrische bakfiets kopen

Elektrisch en toch heel trendy

Waar de meeste fietsen met een accu niet heel erg modern en trendy zijn, is dit bij Dolly wel anders. Wil je een elektrische bakfiets kopen en ook nog een trendy model waarmee je gezien mag worden is deze bakfiets zeer geschikt. De kunstof bak en het lichtgewicht frame maken de bakfiets bijzonder populair, alles wat je mee wil nemen neem je eenvoudig mee in de bak. De combinatie van het trendy en moderne model en de mogelijkheden die je ermee hebt zijn uniek te noemen.