Douche in tuin

Een buitendouche is ideaal als je in je tuin een zwembad, sauna of spa hebt. Maar ook als je vlakbij het strand woont, is het lekker om buiten te douchen voordat je je weer aankleedt. In onze tuin staat een sauna en zwembad en het is heerlijk om na gebruik nog even lekker te douchen. Zo hoef je niet nat van het zwembadwater eerst nog het huis in om daar te douchen maar heb je alles binnen handbereik in je tuin.

Buitendouche met koud water of warm en koud

BuitendoucheVoor een buitendouche kun je terecht bij de webshop van Bodyfit. Hier vind je verschillenden merken en modellen waaronder de Ideal serie. Deze serie is verkrijgbaar in koud water of warm en koud water en combineert een prachtig design met comfort en gebruiksgemak. Zo kan deze buitendouche eenvoudig afgekoppeld worden zodat deze in de winter opgeslagen kan worden. De koud water douche kan gewoon aangesloten worden op de tuinslang dus hij kan zo in gebruik worden genomen.

Verschillende merken en modellen

Douche voor buitenNaast de Ideal serie vind je in de Bodyfit webshop ook buitendouches van de merken JEE-O en Solar. Alle douches zijn eenvoudig via de webshop te bestellen. Bij besteding van meer dan € 75,00 wordt je bestelling gratis thuis bezorgd. Bodyfit kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige wellness producten tegen marktconforme prijzen. Bovendien zijn de levertijden kort en heb je ook de mogelijkheid om de showroom in Zeewolde te bezoeken. Je kunt je ook telefonisch of via mail laten adviseren. Neem gerust contact om als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt.

De specialist in wellnessproducten

Bodyfit is gespecialiseerd in wellness producten. Je vindt hier alles voor je zwembad, spa, sauna, stoombad of zonnebank. Van onderdelen tot verzorgingsproducten en van accessoires tot reinigingsmiddelen. Kijk ook eens op de website en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod.