Wauw, hij hangt omhoog en prachtig. Ik was al een tijd op zoek naar een leuke sticker om mijn witte woonkamermuur wat kleurrijk te maken. En ik heb hem ook gevonden bij Plak Het Zelf muurstickers. Maar het leuke eraan is dat volledig van mijn hand is. Ja, zelf ontworpen en laten maken. Maar als ik hem nu zie op de muur ben ik trots en blij dat het allemaal zo snel is gegaan. Ik wist dat ik moest zoeken voor de witte muur wat leven te geven maar ik vond niet direct de sticker die ik wou. Prijzen vergelijken op het internet maar toch wou ik net die ene sticker. Wie zoekt, die vindt en ik vond het op de site van https://plakhetzelf.nl.

Ontwerp gemaakt, besteld en geleverd in twee dagen

Eigenlijk had ik al een idee van ik wou maken. Maar ik wist niet wat de mogelijkheden waren qua indienen eigen ontwerp. Hij hangt al in de woonkamer.

Ik was blij dat mijn ontwerp kon indienen. Toch met wat twijfels besteld maar ik was aangenaam verrast door het resultaat. Het was zelfs echt mooi, zelfs beter dan ik voor ogen had. En geleverd op twee dagen dat had ik echt niet verwacht.

Eerst kies je wat je juist wenst, in mijn geval een muursticker, dan kies je op welk materiaal het mag geprint worden(hier heb ik voor print op textiel voor in de woonkamer) en dan kan je ontwerp kiezen en aanpassen. Na twee dagen hangt al in mijn woonkamer. Heel gemakkelijk zelf op de muur te kleven dankzij de goede instructies die erbij zaten. En ik heb net een tweede sticker besteld.

Nieuwsgierig? Maak nu ook je eigen ontwerp bij plakhetzelf.nl.