Euro Manchetten

De mogelijkheden die je bij Euro Manchetten kan vinden zijn enorm. Dit bedrijf die al meer dan 30 jaar actief is op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek, heeft veel te bieden. Zo is het mogelijk om hier diverse manchetten te kopen. Deze zijn in verschillende soorten en maten en ook van verschillend materiaal te krijgen. Mocht er een bepaalde maat niet aanwezig zijn, dan is dat ook geen enkel probleem. Want ook voor maatwerk ben je hier aan het juiste adres.

Dankzij Euro Manchetten een rustige werkomgeving

Het is erg belangrijk om een zo goed en veilig mogelijke werk omgeving te creƫren. Zo met elk bedrijf zich aan bepaalde richtlijnen voldoen. Een ruimte waar de lucht vol zit met gevaarlijke stofdeeltjes kan gevaar opleveren voor de gezondheid van de medewerkers. Net zoals machines die teveel geluid maken kan ten nadelen aan het gehoor van de medewerker zijn.

Vaak zijn er inspecties om te controleren of bepaalde bedrijven wel aan de veiligheidseisen voldoen. Het bedrijf waar ik werk voldoet hier prima aan. Dankzij de hulp die wij van Euro Manchetten hebben gekregen is onze werkruimte goed gekeurd. Door het plaatsen van manchetten zijn onze machines zo goed als geluidloos en ook de lucht is erg zuiver door de speciale luchtbehandeling.