Snurkbeugel online kopen

Een snurkbeugel online kopen bij snurkproblemen.info betekent serieus iets doen aan het snurken. Geen nachten meer wakker liggen van je partner die snurkt. Maar ook voor de persoon die snurkt, is het een gezonde situatie wanneer deze niet meer snurkt. Onderzoeken hebben aangetoond dat mensen die snurken en de beugel hebben aangeschaft niet meer snurken. Slechts 2 a 3% van de gebruikers ervaart geen optimaal resultaat. Bij de overige gebruikers is niet alleen het snurken verbetert, ook de lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Snurken kan veel schade aanrichten ook binnen je relatie.

Snurkbeugel online kopen

Hoe wordt de snurkbeugel gemaakt?

Je zult vast denken hoe kan nu een beugel op maat worden gemaakt bij een snurkbeugel online kopen? Wanneer je een bestelling doet op de website wordt er een afdrukset gestuurd waarmee je het model kunt bepalen van de beugel. Op eenvoudige wijze wordt beschreven hoe je de afdruk moet maken. In het tandtechnisch laboratorium wordt de beugel gemaakt door specialisten, perfect op maat aan de hand van de afdruk die je hebt opgestuurd.

Snurkbeugel online kopen

De beugel wordt zo gemaakt dat je onderkaak licht naar voren wordt gepositioneerd. Tijdens het slapen wordt je kaak in de positie gehouden, hierdoor vallen de weken delen van het achterste gehemelte niet terug en blijven de ademwegen vrij. In heel veel gevallen werkt de snurkbeugel goed waardoor zij af zijn van het gesnurk tijdens de slaap. De instructies die worden meegeleverd maken het mogelijk om zelf kleine positie wijzigingen te doen. Kom je er niet uit of wil je dat onze specialist dit doet dan kun je dit laten doen. Natuurlijk doen onze specialisten dit geheel kosteloos voor je.