Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven kun je ook terecht voor de zogenaamde injectables. Hieronder vallen de behandelingen waarbij een product met een injectienaald in de huid wordt gespoten. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld fillers en tijdelijke spierontspanners.

Verschillende soorten injectables bij Kliniek Veldhoven

Kliniek VeldhovenInjectables worden door Kliniek Veldhoven gebruikt om rimpels te verwijderen, lippen op te vullen, bij de behandeling tegen overmatig zweten en bij migraine. Zelf kwam ik in contact met Kliniek Veldhoven vanwege mijn wens om mijn fronsrimpel te laten verwijderen. Een tijdelijke spierontspanner is beter bekend als Botox. Doordat de spieren zich ontspannen, wordt de fronsrimpel minder. Botox werkt dan ook alleen wanneer de rimpel het gevolg is van aangespannen spieren. Deze injectable werkt 3 tot 6 maanden, daarna is hij uitgewerkt.

Rimpels opvullen met eigen vet: lipofilling

Kliniek VeldhovenEn andere mogelijkheid is het opvullen van de rimpel. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan de rimpel worden opgevuld met een tijdelijke filler. Om het resultaat te behouden moet dit elk jaar worden herhaald. Een andere mogelijkheid is de filler met eigen vet. Het voordeel van deze lipofilling behandeling is dat het resultaat, in tegenstelling tot de tijdelijke filler, wel blijvend is.

Mijn fronsrimpel is verdwenen door de spierontspanner

De injectables worden gegeven door een cosmetisch arts. De lipofilling behandeling wordt gedaan door de plastisch chirurg. Omdat mijn frons rimpel het gevolg is van een aanspanning van mijn spieren heb ik gekozen voor de behandeling met een spierontspanner. In het begin is het even wennen maar het resultaat was echt verbluffend. Mijn fronsrimpel is gewoon weg. Ik zie er een stuk beter uit. Frisser en jeugdiger. En toch valt het niet heel erg op dat ik er iets aan heb laten doen. Ik krijg vooral opmerkingen dat ik er zo goed uit zie de laatste tijd. Wat mij betreft is het dus zeker geslaagd.