aluminium deurluifel

Onlangs hebben wij een bijzonder mooie aluminium deurluifel gekocht. Deze hebben wij via de webwinkel van luifel.com besteld. Het mooie aan deze webshop is dat je er de deur niet voor uit hoeft te gaan. Gewoon makkelijk, vanuit jouw eigen luie  stoel een keuze maken. Bij goedkeuring druk je op enter en de rest wordt geregeld.

Echter moet je er wel op letten dat jij de bestelling goed door geeft. Want luifel.com heeft vele mogelijkheden, alleen een op maat gemaakt model kan je niet retour sturen.  Maar dat is logisch. Daarom moet je er extra op letten dat jouw bestelling perfect wordt uitgevoerd. In ieder geval de juiste maten heeft. Want je hebt niets aan een model die niet eens boven de voordeur past. aluminium deurluifel

Een zeer mooie aluminium deurluifel, online gekocht

Via de webwinkel van luifel.com hebben wij een zeer mooie aluminium deurluifel besteld. Wij waren al op het internet gaan zoeken, maar hadden daar nog niks moois kunnen vinden. Tot wij op een gegeven moment op de bovenstaande webshop terecht kwamen. Hier vielen wij van de ene verbazing in de andere. Wat hebben zij hier toch mooie modellen staan en beslist niet duur. Vooral een model die wij beiden erg mooi vonden, was momenteel in de aanbieding. Hier hoefden wij niet lang over na te denken en hebben deze meteen, in de juiste maat besteld. 

Na onze bestelling hebben wij ongeveer vijf weken gewacht op de vrachtvervoerder. Met een grote vrachtwagen werd ons pakket afgeleverd. Natuurlijk met de uiterste zorg ingepakt. In het echt was de luifel nog mooier dan op het plaatje.

Het resultaat mag er wezen, nu wij een afdak boven de voordeur hebben hangen. Het staat geweldig en de regen heeft geen enkele kans meer als wij voor de deur staan. Zowel de service als ook de kwaliteit is hier geweldig. aluminium deurluifel