meubelhoezen

Stoelen en banken zijn de meest gebruikte meubelen die het meest te verduren hebben, zowel in huis als op kantoor. Het zijn dit soort meubelen die een eerste indruk geven van onszelf en van de inrichting aan gasten en familieleden. Je wilt dat de meubels in zolang mogelijke originele staat blijven. Meubelhoezen kunnen je meubels niet alleen van een upgrade voorzien, het is ook een meubel ‘beschermingsplan’ dat gemoedsrust biedt.

Het verlengt de levensduur van je zitmeubelen en geeft bescherming op het moment wanneer het nodig is. Vooral stoffen meubelen zijn kwetsbaar en dingen kunnen nu eenmaal snel uit de hand lopen wanneer er kinderen of huisdieren in het spel zijn. Door haren, vuil en morsen kunnen je meubels smoezelig worden en dagelijks schoonmaken wordt dan een eindeloze klus.

meubelhoezen

Makkelijk te reinigen

Niet voor niets kiezen velen voor deze beschermende hoezen, het is namelijk een geweldige methode op deze manier zorg te dragen voor je meubels. Het geeft een effectieve bescherming tegen zonlicht, vuil en roekeloos gedrag van kinderen en huisdieren. Daarom zetten we voordelen van op deze manier bekleden van meubels op een rijtje:

Duurzaamheid ‒ de hoes zelf gaat lang mee en verlengd de levensduur van je meubels.

Schoonmaken ‒ ze zijn makkelijk open te ritsen om ze daarna te wassen in de wasmachine, hoezen van leer en kunstleer kunnen dat niet, maar zijn wel makkelijk afneembaar met een vochtige doek.

Kostenbesparend ‒ een goedkope manier om je meubels een nieuwe look te geven.

Bescherming ‒ dat is waar het om gaat, je hoeft je niet meer zo druk te maken om kinderen en huisdieren op banken met hoezen.

Herinrichting ‒ door nieuwe levendige kleuren toe te voegen zonder nieuwe meubels te kopen.

Meubels van de kringloopwinkel of krijgertjes

Zit je niet goed in de slappe was, dan ben je gauw genoodzaakt je meubels bij de kringloop te halen of van familie over te nemen. Ook al kunnen deze meubels in zeer goede staat zijn, de kleur heb je maar te accepteren. Het risico dat de kleuren totaal niet met de rest past is dan groot.

Om dit soort meubels naadloos aan te sluiten in je interieur, zijn meubelhoezen een ware uitkomst. Hoezen zijn het antwoord op elk meubelprobleem bij het tegengaan van slijtage of uit economisch belang. Met keuzen uit verschillende patronen en kleuren, wordt het veranderen nog een stuk makkelijker.