57 sneakers

Thuis draag je natuurlijk het liefst een paar comfortabele schoenen of ander schoeisel om je voet dat comfortabel zit, makkelijk aan en uit gaat en waar je het liefst de hele dag in kunt lopen. Maar wat is daarvoor het meest geschikt? Want het aanbod aan sloffen, pantoffels en schoenen voor binnen is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dat terwijl een schoen voor binnen natuurlijk vooral niet te ingewikkeld moet zijn, lekker moet zitten en dat natuurlijk het liefst niet voor te veel geld. Steeds vaker blijkt dat een lastige opgave te zijn. Daarom hebben wij het schoeisel op een rij gezet wat de meeste Nederlanders graag binnenshuis dragen en wat ideaal voor jou is.

Van badslippers tot sloffen

Ten eerste is het goed om het aanbod eens op een rijtje te zetten, zoals gezegd loopt dit ontzettend uiteen. De laatste jaren zijn de slippers en in het specifiek de badslippers erg populair geworden. De badslipper is makkelijk aan en uit te doen, maar geeft weinig steun en is tevens niet erg warm voor tijdens de koude dagen, niet altijd ideaal dus. Misschien zoek je dus wat warmers waar je tijdens de koude winterdagen lekker in kunt glijden, dan is een pantoffel misschien wel wat voor jou. Dit schoeisel is lekker warm en je glijdt er makkelijk in, maar het is tegelijkertijd ook nog eens heel stevig. Hierdoor kun je er bijvoorbeeld ook gemakkelijk mee naar buiten of zelfs een blokje om lopen.

Wat zijn de populairste opties

Zoals gezegd is het aanbod de laatste jaren ontzettend toegenomen en zijn er een aantal opties erg in populariteit gestegen. De badslipper is hier dus zeker een van, vooral onder de jongeren is deze optie zeer populair. Maar ook de pantoffels worden de laatste jaren weer veelvuldig en gretig gedragen. Dit vooral omdat ze heerlijk zitten maar toch nog een bepaalde ondersteuning bieden, dit in tegenstelling tot sloffen, waarmee je jezelf niet snel naar buiten begeeft.