De zolen van jouw schoenen zijn een belangrijk onderdeel van de schoen. Filling Pieces sneakers hebben tot op heden eigenlijk geen speciale zool. Dat gaat nu veranderen, de Filling Pieces sneakers worden nu uitgerust met een nieuwe zool. De zool is van een ander materiaal als voorheen en zou echt een goede toevoeging zijn voor de schoen. Op die manier wordt het heel interessant voor de koper om weer te lopen met Filling Pieces sneakers. Zo kunnen er dus ook nieuwe modellen worden uitgebracht met deze nieuwe zool. Het wordt nog even afwachten of de prijs ook omhoog gaat met deze nieuwe zool.

Kosten van de nieuwe zool

De zolen zijn van een speciaal materiaal gemaakt. Dit materiaal lijkt niet een eenvoudige rubbertje te zijn. het wordt echt gemaakt op een speciale locatie met een nieuwe machine. Het lijkt erop dat de Filling Pieces sneakers dus ook wat duurder kunnen gaan worden. Het is best logisch dat als iets veel kost dat het ook meer gaat kosten voor de consument. Het moet wel nog steeds rendabel blijven voor de consument. De Filling pieces sneakers zijn al jaren populair en we denken dat de nieuwe prijs niet veel invloed gaat hebben.

De nieuwe zolen en oude schoenen

Eigenaren van de Filling Pieces sneakers hoeven niet te treuren. Het lijkt erop dat er ook een mogelijkheid is om alleen de nieuwe zolen te open. Je kunt dus jouw oude schoenen dragen met nieuwe zolen. Je hoeft hiervoor alleen jouw schoen te brengen nar de fabriek. Het kost wel een paar tientjes om de nieuwe zool erop te zetten. Je hebt dan wel weer een nieuwe schoen lijkt het. We verwachten dat er nog meer mensen deze stap gaan maken voor de nieuwe schoen. Het blijft namelijk een interessant model. De schoenen zullen dus gloednieuw lijken terwijl het nog steeds de oude modellen zijn.