Lees hier over de citrus boom van Tropic trees. Onderaan de afbeeldingen staat geschreven dat citrus boom een verzamelnaam is. Een sinaasappel- mandarijnen- limoenen- en granaatappelboom zijn allemaal citrusbomen. Het kan leuk zijn om een groepje met citrusbomen te hebben. Alle boompjes hebben hun eigenaardigheden en uitstraling, de vruchten zijn net dat beetje anders. Een groepje boompjes aanschaffen is niet duur. Tropic trees verkoopt eigen import, alles wat zij verkopen is tegen een scherpe prijs. Bij Tropic trees kun je ook een halve wijnton kopen, daar een groepje citrusbomen in, en dat in de serre zal een prachtig geheel zijn. Het is dus aan jouw creativiteit.

Tropic trees heeft meer bijzondere bomen te koop

Naast citrus boom heeft Tropic trees ook de vijg en olijf. Dit is makkelijk te vinden, bovenaan de site staat de navigatie en daar kun je selecteren welke boomsoorten je wil zien. Misschien dat de vijgenboom het meeste in de buurt komt van de citrus omdat deze bijzondere vruchten draagt en een zoete geur verspreidt. In de olijfbomen komen weer olijven, en het bijzondere daarvan is dat het hele jaar door de fijne blaadjes blijven. Tropic trees heeft ook palmbomen, en die verliezen in het najaar ook geen blad, dus evenals de olijf blijft deze het hele jaar door groen.

Naast exotische bomen bijzondere struiken en planten

De citrus boom is bijzonder, evenals de vijgen- olijf- en palmboom, maar Tropic trees heeft meer opvallende vegetatie. Tropic trees heeft binnen planten, en bij overige kun je de agave zien. Mocht het budget krap zijn, en toch moet er een tuin aangelegd worden, dan is de druif het overwegen waard. De druif is goedkoop en gaat lang mee. Een druif moet alleen warm en zonnig staan, dus op de goede plek, en je hebt een struik die tientallen jaren meegaat. Zo heeft Tropic trees voor ieder wat wils; plantjes voor in de vensterbank, een agave in pot voor op het balkon, enzovoort.