Aanbiedingen voor de sauna

Als liefhebber van de sauna ben ik altijd op zoek naar leuke aanbiedingen voor de sauna. Leuke arrangementen waarbij allerlei dingen inclusief zijn en je dus korting krijgt op de totaalprijs. Op die manier kun je voordelig de sauna bezoeken en zeker in combinatie met allerlei behandelingen of lunches of diners.

Verschillende aanbiedingen voor de sauna

Aanbiedingen voor de saunaOok Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen heeft leuke aanbiedingen voor de sauna. Zo is er een boekenaanbieding, bij dit arrangement krijgt de entree, gebruik van de massagestoel of zonnebank en de keuze tussen een salade of de dagschotel. Bij deze aanbieding wordt er echter wel iets terug gevraagd. Om de bibliotheek te vullen wordt gevraagd om een boek mee te nemen voor in de bibliotheek. Op die manier wil het saunacentrum een goedgevulde bibliotheek vormen waar gasten gebruik van kunnen maken.

Weer in balans met het re-balanced arrangement

Naast het boeken arrangement zijn er nog verschillende andere arrangementen. Zo zijn er bijvoorbeeld een all inclusive arrangement, een lunch arrangement en een re-balanced arrangement om helemaal tot rust te komen en weer in balans. Bij het re-balanced arrangement kun je gebruik maken van alle bad- en sauna faciliteiten, deelname aan de löyly’s (opgietingen), gebruik van de massagestoel of zonnebank en een Hawaiiaanse lomi lomi massage. Bovendien wordt je ontvangen met koffie met iets lekker en ontvang je na afloop een leuke attentie.

10-badenkaart of jaarabonnement

Aanbiedingen voor de saunaWil je wel naar de sauna maar heb je geen behoefte aan behandelingen? Maar wil je wel met korting naar de sauna? Dan kun je bij Thermen Nijmegen ook kiezen voor een 10 badenkaart of een jaarabonnement. Op de website vind je meer informatie over de verschillende arrangementen en de prijzen. Wil je op de hoogte blijven van de aanbiedingen voor de sauna van Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen? Hou dan de website in de gaten of volg het centrum op Facebook.