Fitbit Versa 3 bandjes

De Fitbit Versa 3 is recent uitgebracht en biedt onwijs veel mogelijkheden. Je kunt hier niet alleen de tijd op lezen, maar ook berichten bekijken en zelfs jouw eigen hartslag zien. Met een beeldschermformaat van 1,58 inch is hij relatief klein. Echter is de Fitbit een plezier om in het bezit te hebben. Maar wist jij ook dat je de Fitbit Versa 3 bandjes kunt vervangen voor een ander exemplaar? Een leuk en fleurig kleurtje wellicht? Of misschien toch wel een bandje in de kleuren van de regenboog. Ja je leest het goed, meerdere kleuren op één bandje!

Fitbit Versa 3 bandjes

Bestellen van de Fitbit Versa 3 bandjes

Je hebt een Fitbit Versa 3 gekocht en daar beleef je enorm veel plezier mee. Standaard worden er bandjes meegeleverd in de kleur grijs of zwart. Hiervoor is het mogelijk gemaakt om meerdere kleuren te bestellen zodat jij het geheel kunt personaliseren.

Het leuke hiervan is dat er altijd een kleur beschikbaar is wat bij jouw past. Vind jij het bijvoorbeeld mooi om de kleur rood te dragen? Of ga je toch liever voor een zachte kleur? Kortom, meer dan genoeg keuze om jouw kleur te vinden die je direct kunt bestellen. Op de website van Shop4 vind je meerdere exemplaren waaruit je kunt kiezen. Daarnaast kan je hier ook bescherming vinden voor het beeldscherm zelf.