dameskapper leiden

Samen met een vriendin van mij ga ik elke maand naar de dameskapper Leiden. Daar komen wij al een paar jaar en wij zijn elke keer weer blij met onze nieuwe kapsels. Al het personeel is professioneel opgeleid en zij gebruiken alleen maar producten van de hoogste kwaliteit. Dat vind ik persoonlijk heel erg belangrijk. Ooit ben ik namelijk naar een kapsalon gegaan en het eindresultaat was verschrikkelijk. Mijn haar had bruin moeten zijn maar het had meer iets weg van oranje. Toen ben ik naar KnipBtQ Maria gegaan en zij heeft mijn haar weten te redden. Sinds dien ga ik naar niemand anders meer toe.

Kapsalon

Betrouwbare dameskapper Leiden

Bij dameskapper Leiden zijn ze heel erg goed in het verven van haren. Zij gebruiken speciale producten die minder slecht zijn voor het haar. Daarnaast verzorgen zij mijn haar ook altijd extra met een masker. Zo glanst het weer als nooit te voren. Toen ik mijn vriendin hier voor het eerst naartoe nam, was zij gelijk om. Normaal was zij altijd bang om naar de kapper te gaan, maar nu niet meer. Nu maken wij er echt een gezellig uitstapje van samen. Wij kunnen ook altijd heel gezellig kletsen met het personeel.

Kapsalon

Er hangt een fijne en gezellige sfeer

Bij de dameskapper in Leiden gaat een klant altijd tevreden de deur uit. Mocht er iets niet naar wens zijn met het resultaat, dan zetten zij alles op alles om dat te veranderen. Hier hoef jij dus niet bang te zijn dat zij tien centimeter van jouw haar afknippen terwijl jij aangaf dat jij alleen de puntjes geknipt wilde hebben. Zij luisteren altijd goed naar de wensen van de klant en kijken samen met jou wat mogelijk is. Mocht jij een leuk nieuw kapsel willen voor de zomer, dan zou ik zeker bij KnipBtQ Maria langsgaan.