Escape-room-Gelderland

Bent u op zoek naar een leuke escape room Nijmegen voor u en uw familie of vrienden? Dan bent u bij Escape Room Gelderland aan het juiste adres. Bij Escape Room Gelderland hebben ze 3 verschillende escape rooms. Deze escape rooms zijn voor maximaal 6 en 8 personen. De rooms zelf zijn erg goed te doen voor iedereen, maar niet te makkelijk. Natuurlijk kunt u met meerdere mensen komen, maar dan gaat u in verschillende groepen. Tijdens het wachten op de andere teams is er genoeg te doen. U kunt een lekker drankje bestellen en op het terras zitten. Dus bent u op zoek naar een escape room die leuk is voor iedereen en waar uw team op de proef wordt gesteld? Neem dan een kijkje op de website van Escape Room Gelderland.

Escape-Room-Gelderland-ontvangstruimte

Zeer tevreden over de escape rooms

Ik heb een hele leuke tijd gehad bij Escape Room Gelderland. Ik heb mijn verjaardag gevierd bij Escape Room Gelderland. Ik zocht iets om te doen met een paar vrienden. Uiteindelijk kwam ik uit bij een escape room. Ik had dit nog nooit gedaan en ik was echt nieuwsgierig naar wat het nou uiteindelijk was. Het was een hele leuke ervaring en we gaan dit zeker nog een keer doen. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van Escape Room Gelderland.

Meer te weten komen over Escape Room Gelderland

U kunt op de website van Escape Room Gelderland alle informatie vinden die u zoekt over de ruimtes en het bedrijf zelf, behalve de oplossing natuurlijk.