Misschien ben je op een punt in je leven waar je behoefte hebt aan een extra luisterend oor en iemand die je advies geeft. Die kan natuurlijk in de vorm van een psycholoog, maar het is ook mogelijk om online een medium op te zoeken. Er zijn heel veel vragen mogelijk, maar ook een aantal niet. Bijvoorbeeld het voorspellen van de toekomst. Dit is iets wat een medium niet voor je kan doen. Het kan belangrijk zijn de medium niet in de positie te zetten dat er dergelijke dingen worden gevraagd waar geen antwoord op kan worden gegeven. In deze blog gaan we dieper in op wat een medium doet en welke vragen er gesteld kunnen worden.

Vragen

Waarschijnlijk schieten er al tientallen vragen bij je naar binnen. Er zijn een aantal hele populaire categorieën waarbinnen vragen worden gesteld. Een hele bekende is het pad van carrière en geld. Ook kunnen er vragen worden gesteld over relatie en liefde en zelf ontwikkeling. Misschien wil je wel iets vragen over je kind. Bijvoorbeeld, je kind ziet dingen die jij niet ziet. Is dit een echt bestaand fenomeen of verzint mijn kind dit? Over geld en carrière kan je vragen of je een baan zult vinden en/of welke studie bij je past. Hierbij kan de vervolg vraag zijn of er verbetering optreed in de financiële situatie en of het pad dat je hebt gekozen wel de juiste voor je is. Bij de liefde en relatie horen ook een aantal vragen. Bijvoorbeeld, houdt mijn relatie stand of kan ik mij verbeteren in de liefde. Doe ik dit door bij deze partner te blijven of kan ik mezelf beter ontwikkelingen bij een ander. En zal ik dan een gezin stichten en trouwen. Er kan zelfs worden gevraagd naar de wet van aantrekking.

Zelfontwikkeling

Eén van de meeste gevraagde onderdelen bij een online medium zijn de vragen over zelf ontwikkeling. Een bekende vraag is, ga ik binnenkort verhuizen. Ook een bekende onderdeel is slecht slapen. Je kunt hierover vragen wat het gene is dat je wakker houdt. Misschien ben je wel heel gevoelig voor bepaalde situaties en wil je hier inzicht in krijgen, je kan dit proberen te achterhalen. Natuurlijk kan je zelf ook vragen bedenken. De medium zal aan je laten weten of er antwoord op kan worden gegeven en in hoeverre dit antwoorden past bij je vraag. Als je niet zeker weet wat je wil vragen kan je ook online vragen opzoeken.