Afgelopen zomer zijn wij met het gezin in Nederland op vakantie geweest. Normaal gesproken zijn wij in de zomer bijna altijd in Frankrijk te vinden. Ik houd zelf namelijk ontzettend veel van de zon en het strand. Maar dit jaar was het allemaal even anders en besloten we om met het gezin een strandvakantie in Nederland te gaan houden. Omdat we al van andere vakanties en weekendjes weg bekend waren met de organisatie Roompot was de keuze snel gemaakt. We boekten zo snel mogelijk een vakantie bij het beach resort roompot. Dit beach resort ligt in Kamperland in Zeeland. De ligging is perfect. Het ligt namelijk direct aan het kindvriendelijke Roompot strand aan het water van de Oosterschelde. 

 

Lekker eten

Niet alleen het strand is heel kindvriendelijk, maar over het hele park zijn allerlei leuke faciliteiten te vinden. Hierdoor is het niet alleen voor de ouders maar ook voor de kinderen een ideale plek om naar toe te gaan. Er zijn bijvoorbeeld veel buitenspeeltuinen, zwembaden voor peuters en kleuters en een recreatieprogramma. Na een hele dag spelen of op het strand gezwommen te hebben, hadden wij niet zoveel zin meer om te koken. Gelukkig zaten er op het beach resort veel verschillende horecamogelijkheden. Er was bijvoorbeeld een heerlijk buffetrestaurant waar we meerdere malen pizza’s hebben gegeten. Maar we hebben een stranddag ook wel eens afgesloten met een heerlijk diner op het strandpaviljoen. 

 

Stadjes bezocht

Buiten het park om hebben wij ons ook heel goed vermaakt. Dit kwam omdat het vakantiepark op een hele goede locatie ligt. We hadden namelijk fietsen mee op de fietsendrager achter de auto. Dit zorgde ervoor dat we heel flexibel waren en konden gaan en staan waar we wilden. Zo zijn we naar het Deltapark Neeltje Jans gefietst. Ook hebben we veel historische stadjes in de omgeving bezocht. Veere vonden we een hele leuke stad, we hebben hier heerlijke kibbeling gegeten met de kinderen. We hebben in Veere ook een aantal musea bezocht en de kinderen vonden dit ook heel leuk. Ze waren erg geïnteresseerd in de geschiedenis van Zeeland. Ook zijn we met de auto een keer naar Zierikzee gereden, dit was een grotere stad en hier hebben we op veel pleintjes heerlijk in de zon van een drankje genoten. Ook hebben we de vissen gevoerd in de stadshavens en gekeken naar alle boten die naar binnen en buiten gingen. Al met al was het een prachtige vakantie vanuit onze uitvalbasis Roompot beach resort.